Programa d'immersió lingüística en colònies d'estiu en anglès


Us informam que al BOE nº 77 de 30 de març s’han convocat ajudes individuals per participar en el programa Immersió Lingüística en colònies de vacances, durant l’estiu de 2012.

Característiques del programa:
- Es desenvolupa en diferents punts de la geografia espanyola per promoure la convivència entre alumnes de distintes comunitats autònomes i millorar la fluïdesa en llengua anglesa.
- Adreçat a alumnes de 5è i 6è de Primària i 1r curs d’ESO.
- Període de participació: Dos torns de dues setmanes cada un, en la primera i segona quinzena d’agost.
- Les ajudes se distribueixen en dos grups amb uns requisits específics:
  •  El primer grup (orfes, famílies nombroses, famílies monoparentals...) 1.320 ajudes de fins a 476 euros, que compleixen uns determinats requisits. La quantitat a abonar per aquests beneficiaris a l’empresa adjudicatària és de 50 euros.
  • El segon grup 880 ajudes de fins a 326 euros. La quantitat a abonar per aquests beneficiaris a l’empresa adjudicatària és de 200 euros.
- Els trasllats dels participants d’anada i tornada des del seu domicili fins el lloc on es du a terme la colònia, correrà a càrrec de les famílies. Els beneficiaris tendran una ajuda de 90 euros per despeses de desplaçament.
- La sol·licitud figura a la pàgina web educacion.es. Les instruccions per fer la sol·licitud les podeu trobar aquí: instruccions amb certificat digital o instruccions sense certificat digital.
- Les sol·licituds s'han de presentar a la secretaria de l'escola abans del 25 d'abril de 2.012.



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB DE CENTRE! / NUEVA WEB DE CENTRO!

Graduació 2022-2023

Graduació 6è d'ed. infantil i 6è d'ed. primària