Inici del curs 2013-14


Hola a tots, famílies, mestres i alumnes. Com cada any, des del primer dilluns del mes de setembre tornam a estar a l'escola amb les bateries carregades i la il·lusió renovada, treballant per organitzar el nou curs escolar. Per al present curs comptarem amb alguns mestres nous com na Vanessa Pons (mestra de música) i en Jaume Bibiloni (mestre d'educació física), però enyorarem als mestres que, per diversos motius, no estaran amb nosaltres i als quals desitjam molta sort: na Damiana Vanrell (tutora de 5è de primària), Maria Moll (mestra de música), Joan Brunet (mestre d'educació física i tutor de 3r de primària), na Vanessa Torres (mestra de suport a Infantil), na Cloti Sánchez (auxiliar tècnica educativa) i na Silvana Insa (mestra d'atenció a la diversitat i cap d'estudis). 

Com us haureu adonat, són més les baixes que les altes, el que suposarà que aquest curs comptarem amb dos mestres menys: un de primària i la mestra d'atenció a la diversitat, a més a més de la falta de l'auxiliar tècnica educativa (ATE). Per aquest curs la conselleria d'educació ha ajuntat els dos cursos de 3r cicle de primària, 5è i 6è, i aquest és el motiu pel qual disposarem d'un mestre menys de primària, tot i que a nivell de centre mantindrem els dos cursos separats i amb dos tutories diferenciades. No serà un curs fàcil, doncs la falta de recursos humans limitarà l'atenció educativa que puguen rebre els alumnes, però treballarem amb molta il·lusió i esforç per minvar al màxim les dificultats i oferir la màxima qualitat educativa possible.

Altres novetats importants per al present curs són l'aplicació del decret de tractament integrat de llengües (TIL), que a dies d'ara està una mica en l'aire perquè el seu calendari d'aplicació està pendent d'una sentència del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears, i la convocatòria d'una vaga indefinida del col·lectiu docent de les Illes que començarà el divendres 13 de setembre.

Com podeu comprovar, el curs no començarà d'una manera tranquil·la ni amb els recursos que ens agradaria, és per això que haurem d'unir esforços i treballar tots plegats per aconseguir els nostres objectius educatius

Finalment, volem aprofitar per donar-vos a tots la benvinguda, especialment a tots aquells que començau aquest curs amb nosaltres, desitjam que estigueu a gust i que  gaudim junts del camí educatiu que estan fent els vostres fills/es.

Bon curs a tots i el divendres 13 ens veiem de nou per l'escola.

José Luis Casillas Navarro
Director del CEIP Labritja

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB DE CENTRE! / NUEVA WEB DE CENTRO!

Graduació 2022-2023

Graduació 6è d'ed. infantil i 6è d'ed. primària