Jornada "Educació, família i participació"

Us informam que el CEIB (Consell Escolar de les Illes Balears) ha organitzat la jornada "Educació, família, i participació" que, a Eivissa, tindrà lloc el proper 7 de Març amb el següent programa:

08:30Recepció i acreditació
09:00Inauguració per part del president del CEIB
09:30Ponència: Evolució del sistema educatiu de la LOGSE a la LOMCE. Ponent D. Fernando del Pozo, Vicepresident del Consejo Escolar de Galicia
11:00Col·loqui
11:15Descans
11:30Ponència: Actual sistema educatiu de la LOE a la LOMCE. Ponent D. Marino Herranz, President del Consejo Escolar de Castilla y León
13:00Col·loqui
13:45Conclusions
16:00Ponència TDAH: Conceptualització i intervencions a realitzar. Ponent Sra. Cristina Trias Professora de la UIB.
17:30Descans
17:45Ponència TDAH: Pautes i estratègies específiques. Ponent Sra. Cristina Trias Professora de la UIB
19:15Col·loqui
20:00Cloenda
 
El lloc encara està pendent de confirmació i l'assistència és totalment gratuïta. Es pot inscriure qualsevol persona i s'estan tramitant crèdits de professorat i per estudiants. (És imprescindible inscriure-se donat que les places són limitades). Al següent enllaç podeu trobar més informació.


Comentaris

  1. Només vaig poder assistir a la ponència de la tarda. Va ser molt interessant i la ponent ho va fer realment bé. Ressaltar una assistència mínima; és una llàstima el poc interès que genera aquest tema, ja que són molts els casos que existeixen, penso que hauríem d'estar més sensibilitzats i tenir més informació de la matèria.
    Em varen parèixer molt interessants alguns recursos pedagògics i els seus exemples, bones idees per poder treballar desde casa i desde l'aula.
    Agraeix l'assitència de la cap d'estudis i la PT del centre.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB DE CENTRE! / NUEVA WEB DE CENTRO!

Graduació 2022-2023

Graduació 6è d'ed. infantil i 6è d'ed. primària