Inici del curs 2014-15

Benvolguts alumnes i famílies, 

aprofitam aquesta primera entrada d'aquest curs per donar-vos la benvinguda al curs escolar 2014-15 i, al mateix temps, us demanam disculpes per no haver-ho fet abans. 

Aquest curs no ha començat amb la normalitat que ens hauria agradat però poc a poc sembla que tot va tornant al seu ordre natural. Respecte al curs passat hem tingut alguns canvis significatius, especialment en el que es refereix al professorat. Volem aprofitar des d'aquí per donar les gràcies i dessitjar molta sort als seus nous destins al professorat que ja no està amb nosaltres (en Jaume, en Miquel Àngel, na Mónica, n'Anna, na Jénnifer, na Vanessa i na Toni), així com per donar la benvinguda al nou professorat (n'Ana, de música; n'Elena, d'educació física; n'Aritz, de religió; na Margot, d'audició i llenguatge; en Francesc, de Primària; na Marta, d'educació infantil; i na Sole, d'atenció a la diversitat).

Esperam que aquest sigui un bon curs per a tots/es i us recordam que podreu trobar tota la informació referent al funcionamet general de l'escola a aquest mateix blog.

La Direcció del CEIP Labritja



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB DE CENTRE! / NUEVA WEB DE CENTRO!

Graduació 2022-2023

Graduació 6è d'ed. infantil i 6è d'ed. primària