Procés d'escolarització CURS 2019-20

CASTELLANO
CATALÀ
Benvolgudes famílies,


Us informam que entre els dies 15 i 17 d'abril es realitzarà el procés d'adscripció per al curs 2019-20. En aquest procés participen els alumnes de 6è d'ed Infantil i els de 6è d'ed. Primària. L'adscripció de 6è d'ed. Infantil a 1r d'ed. Primària i la de 6è d'ed. Primària a 1r d'ESO de l'IES Balàfia (és el nostre centre de referència) és un procés que realitza l'escola. Als alumnes de 6è de primària se'ls entregarà un certificat de reserva de plaça amb el qual hauran d'anar a l’IES Balàfia a formalitzar la seva matrícula entre els dies 27 de juny i 2 de juliol, ambdós inclosos. En cas de voler cursar els estudis d'ESO a qualsevol altre IES s'haurà de seguir el procés d'admisió.

La presentació de sol·licituds del procés d'admissió d'alumnes a centres escolars públics per al proper curs 2019-20 enguany es realitzarà en 2 períodes:
- 4t ed. Infantil (3 anys): entre els dies 25 de març i 5 d'abril
- La resta de nivells: entre els dies 13 i 17 de maig

En aquest procés participen els alumnes que es vulguin incorporar al sistema educatiu (4t d'ed. infantil) o que desitgin un canvi de centre. Des del següent enllaç podeu accedir a tota la informació relativa a aquest procés, tant en català com en castellà. 

La formalització de la matrícula es realitzarà entre dies 25 i 28 de juny. Les famílies que no formalitzin la matrícula perdran la plaça escolar del seu fill/a.

La presentació de les sol·licituds es podrà fer telemàticament o presencialment en la secretaria del centre. Els impresos de sol·licitud els podeu descarregar des d'aquí:
- Sol·licitud en català
- Sol·licitud en castellà

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB DE CENTRE! / NUEVA WEB DE CENTRO!

Graduació 2022-2023

Graduació 6è d'ed. infantil i 6è d'ed. primària