Menú mes d'abril


Des del Catering  s'Olivera hem rebut aquest comunicat, per si és del vostre interès...


Bon dia a tothom,

Des del Catering s’Olivera desitgem de tot cor que tots Vostès, familiars i amics estiguin bé de salut i que es sobreposin a aquesta etapa que ens ha tocat viure el millor possible.

Hi ha moltes coses que estan canviant aquests dies, però n’hi ha una que des del Catering s’Olivera, no volem que s’oblidi i és: seguir guiant a les famílies cap a una alimentació saludable. És per aquest motiu que els enviem adjunt el Menú bassal per aquest mes d’Abril, per si volen penjar-ho al bloc de l’escola o bé fer-lo arribar als pares (nosaltres ja l’hem penjat a l’Aplicació)...

Esperem, aquest és el nostre desig, aquest menú pugui servir de guia per aquelles famílies que normalment de dilluns a divendres fan ús del menjador i que aquests dies de tants cuinats  puguin tenir  la sensació de no saber què preparar per no repetir-se i per ser nutricionalment saludables. Si aquesta acció ajuda a les famílies a facilitar-los una mica el pas dels dies, nosaltres ja ens sentirem més que satisfets.

Estem segurs que aquesta situació no passarà per sobre de la nostra pell sense que la sensació de contacte amb la vida sigui diferent a partir d’ara, estem segurs que sortirem essent millors després d’aquest tràngol tan difícil que estem passant, estem més que segurs que aprendrem a veure el món amb uns altres ulls a partir d’ara i del que també estem segurs és que seguirem al vostre costat en tot moment i a la vostra disposició sempre.

Salut i força.

Catering s’Olivera

Menú abril 



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB DE CENTRE! / NUEVA WEB DE CENTRO!

Graduació 2022-2023

Graduació 6è d'ed. infantil i 6è d'ed. primària