Ajuts individualitzats de menjador escolar 2020-21

Benvolgudes famílies,

Dia 13 de març de 2021 es va publicar al BOIB la resolució per la qual es convoquen ajuts individualitzats de MENJADOR ESCOLAR PER AL CURS 2020-21 (BOIB núm. 35, de 13 de març de 2021). El termini per presentar les sol·licituds finalitzarà el DIMARTS 23 DE MARÇ. Recordeu que, presentar la sol·licitud, heu de demanar cita. ho podeu fer per telèfon (971 33 30 71) o per correu electrònic (ceiplabritja@educaib.eu).

Requisits del sol·licitants:

a) Estar escolaritzat en un centre docent públic no universitari o en un centre privat concertat al segon cicle d'educació infantil, a educació primària o a educació secundària durant el curs escolar 2020-2021.

b)  Estar escolaritzat en un centre del primer cicle d'educació infantil que formi part de la xarxa d'escoletes públiques o de la xarxa educativa complementària que hagi signat el conveni pertinent.

c)  No haver estat beneficiari en la convocatòria anterior.

d)  Complir algun dels supòsits següents quant als ingressos de la unitat familiar:

ü  Ser beneficiari de la prestació laboral extraordinària per cessament de l'activitat laboral dels treballadors autònoms.

ü  Percebre una prestació per expedient de regulació temporal d'ocupació (ERTO).

ü  Percebre una prestació extraordinària per a fixos discontinus per finalització de campanya.

ü  Ser beneficiari del subsidi de desocupació (atur).

ü  Ser beneficiari de rendes mínimes d'inserció, renda social garantida i altres similars existents en el moment de la valoració.

ü  Percebre una quantia igual o inferior al salari mínim interprofessional.

ü  No tenir cap tipus de prestació.

A la web del servei de comunitat educativa, de la Conselleria d’Educació i Formació Professional, podeu trobar tota documentació necessària, sol·licitud inclosa.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB DE CENTRE! / NUEVA WEB DE CENTRO!

Graduació 2022-2023

Graduació 6è d'ed. infantil i 6è d'ed. primària