Festa de la solidaritat

 Estimades famílies,


Ja s’apropen les vacances de Nadal i, tot i que enguany no podem celebrar la Festa de la Solidaritat al teatre de Sant Vicent de Sa Cala com cada any, no volem deixar passar aquesta festa amb els i les nostres alumnes.


És per això que us informem que fins divendres 10 de desembre estam recollint tota mena d’objectes, aliments, joguines... per crear una cistella que després sortejarem entre tots els i les participants. 

Els beneficis aniran destinats als nostres nens apadrinats a l’Índia. Si alguna família té un negoci i vol ajudar-nos a crear aquestes cistelles pot dur la seva aportació a l’escola, estarem molt agraïts/agraïdes.


Per participar al sorteig de la cistella, a partir de dilluns dia 13 i fins divendres dia 17 els vostres fills/es podran comprar les tires del sorteig a la seva tutora o tutor. El preu de cada tira serà d’1 €. 


El sorteig de la cistella es durà a terme el dimarts dia 21 de desembre, aquest serà enregistrat  i es pujarà al blog. Si sou una de les persones afortunades podreu passar a cercar la cistella dia 22 de desembre.


Comissió Festa de la Solidaritat: mmmas@ceiplabritja.com


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB DE CENTRE! / NUEVA WEB DE CENTRO!

Graduació 2022-2023

Graduació 6è d'ed. infantil i 6è d'ed. primària