Festa de la solidaritat/Fiesta de la solidaridad

 Estimades famílies,


Aquesta setmana es durà a terme la gravació de la cançó de cada un dels cursos pel vídeo final de la festa de la solidaritat. 


Vos adjuntem el dia de gravació de cada grup i la vestimenta que haurien de portar aquest dia:




Recordar que a partir de dilluns dia 13 i fins divendres dia 17 els vostres fills/es podran comprar les tires del sorteig a la seva tutora o tutor. El preu de cada tira serà d’1 €. 


Si alguna família té un negoci i vol ajudar-nos a crear aquestes cistelles pot dur la seva aportació a l’escola, estarem molt agraïts/agraïdes.


El sorteig de la cistella es durà a terme el dimarts dia 21 de desembre, aquest serà enregistrat  i es pujarà al blog. Si sou una de les persones afortunades podreu passar a cercar la cistella dia 22 de desembre.


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Queridas familias,


Esta semana se llevará a cabo la grabación de la canción de cada uno de los cursos por el video final de la fiesta de la solidaridad.


Os adjuntamos el día de grabación de cada grupo y la vestimenta que tendrían que llevar este día:



Recordar que a partir del lunes día 13 y hasta viernes día 17 vuestros hijos e hijas podrán comprar las tiras del sorteo a su tutora o tutor. El precio de cada tira será de 1 €.


Si alguna familia tiene un negocio y quiere ayudarnos a crear estas cestas puede llevar su aportación en la escuela, estaremos muy agradecidos/agradecidas.


El sorteo de la cesta se llevará a cabo el martes día 21 de diciembre, este será grabado y se subirá al blog. Si sois una de las personas afortunadas podréis pasar a buscar la cesta el día 22 de diciembre.



Comissió Festa de la Solidaritat: mmmas@ceiplabritja.com




Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB DE CENTRE! / NUEVA WEB DE CENTRO!

Graduació 2022-2023

Graduació 6è d'ed. infantil i 6è d'ed. primària