Reunió pedagògica 2021-2022

 Estimades famílies,


Cada any duem a terme dues reunions amb famílies, la reunió d'inici de curs (setembre) i la reunió pedagògica. Aquesta segona reunió serveix per tractar tots els aspectes pedagògics del centre que envolten als vostres fills i filles.


Enguany, amb l'objectiu de fer una reunió metodològica basada en els vostres interessos, hem elaborat un qüestionari que agrairíem que contestéssiu. En aquest es recolliran totes les vostres inquietuds i necessitats les quals intentarem donar resposta a aquesta reunió.

Podeu contestar el qüestionari fins dia: 07/02/2022


Moltíssimes gràcies per la vostra col·laboració,


Equip directiu del CEIP Labritja


_________________________________________________________________________


Queridas familias,


Cada año llevamos a cabo dos reuniones con familias, la reunión de inicio de curso (septiembre) y la reunión pedagógica. Esta segunda reunión sirve para tratar todos los aspectos pedagógicos del centro que rodean a vuestros hijos e hijas.


Este año, con el objetivo de hacer una reunión metodológica basada en vuestros intereses, hemos elaborado un cuestionario que agradeceríamos que contestarais. En este se recogerán todas vuestras inquietudes y necesidades las cuales intentaremos dar respuesta en esta reunión.

Podéis contestar el cuestionario hasta día: 07/02/2022


Muchísimas gracias por vuestra colaboración,


Equipo directivo del CEIP Labritja

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB DE CENTRE! / NUEVA WEB DE CENTRO!

Graduació 2022-2023

Graduació 6è d'ed. infantil i 6è d'ed. primària