Canvis organitzatius 3r trimestre / Cambios organizativos 3º trimestre

 Estimades famílies,


El motiu d'aquest correu electrònic és informar-vos dels canvis organitzatius que es duran a terme al centre a partir del pròxim 25 de març.

Degut a la publicació de la Resolució conjunta del conseller d'Educació i Formació Professional i de la consellera de Salut i Consum el 8 de març de 2022 per la qual s'aproven les mesures de prevenció per fer front a la COVID-19 per a la resta del curs 2021-2022 i es deixa sense efectes la Resolució conjunta de 4 de juny de 2021, us informem que a partir del 25 de març tornarem a dur a terme el temps d'esplai amb tot l'alumnat junt. Per una part educació infantil, i per una altra educació primària. A més, es podran dur a terme activitats conjuntes entre diferents nivells.

També, volíem informar-vos que, sobre l'ús de la mascareta a interiors estam esperant una nova resolució que indiqui que als centres escolars públics l'alumnat no ha de portar la mascareta. Us informarem al més aviat possible de qualsevol novetat.

Moltes gràcies per la vostra participació i comprensió sempre. Gaudiu de les vacances i ens veiem aviat!



Equip directiu del CEIP Labritja.
___________________________________________________________________________________________

Queridas familias,

El motivo de este correo electrónico es informar-vos de los cambios organizativos que es duran a término al centre a partir del próximo 25 de marzo.

Debido en la publicación de la Resolución conjunta del consejero de Educación y Formación Profesional y de la consejera de Salud y Consumo el 8 de marzo de 2022 por la cual se aprueban los mesures de prevención para hacer frente a la COVID-19 para el resto del curso 2021-2022 y es deja sin efectos la Resolución conjunta de 4 de junio de 2021, os informamos que a partir del 25 de marzo volveremos a llevar a cabo el tiempo de patio con todo el alumnado junto. Por una parte educación infantil, y por otra educación primaria. Además, se podrán llevar a cabo actividades conjuntas entre diferentes niveles.

También, queríamos informaros que, sobre el uso de la mascarilla en interiores estamos esperando una nueva resolución que indique que en los centres escolares públicos el alumnado no tiene que llevar la mascarilla. Os informaremos lo antes posible de cualquier novedad.

Muchas gracias por vuestra participación y comprensión siempre. Disfrutad de las vacaciones y nos vemos pronto!



Equipo directivo del CEIP Labritja.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

NOVA WEB DE CENTRE! / NUEVA WEB DE CENTRO!

Graduació 2022-2023

Graduació 6è d'ed. infantil i 6è d'ed. primària